وصفة كابوريه مع الكاري الاصفر

مقدمه : المطبخ مسعد الاسيوي

وقت التحضير : 10 دقائق

وقت الطهي : 10 دقائق

المقادير

250 x كابوريه (وسط ومقشر)

1 x معلقة صغيرة كارى أصفر

1 x عدد بصلة مفرومة

1 x رشة فلفل اسود مطحون (أو حسب الرغبة)

1 x معلقة كبيرة زبدة

1 x معلقة كبيرة زيت زيتون

1 x رشة ملح (أو حسب الرغبة)

1 x كوب كريمة لبّاني

1 x معلقة كبيرة ورق ليمون طازج (مفروم)

الخطوات

يسلق الكابوريه في ماء مغلي 

في إناء على النار نذوب الزبدة مع معلقة زيت الزيتون.

نشوح البصل مع رشة ملح حتى يذبل.

نضيف الكابوريه ونشوحه حتى يأخذ اللون الوردي.

نضيف الكريمة والملح والفلفل والكاري ونقلب.

ندع المزيج يغلي خمس دقائق، ثم نرفعه من على النار

إرسال تعليق

 
Top