مقبلات الحمص  مقدم من مها محمد فرحان
مقبلات الحمص مقدم من مها محمد فرحان

الوصفه مقبلات الحمصمقدم من مها محمد فرحانمده التحضير 10 دقايقالمقاديرحمص مسلوقطحينهليمونملحكمون الطريقه نجيب الكبه ونضيف الحمص وليمون والطحينه وليمون وشويه مايه من السلق ونضربهم مع بعض كويس لحد ماينعم الخليط وبعده اجيب طبق مسطح اضيف الحمص عليه واعمل بمعلقه دايري وبعده بشوكه اعمل شكل واضيف زيت...

مزيد من المعلومات »
17Oct2016

بطاطس محشيه نقانق  مقدمه من مها محمد فرحان
بطاطس محشيه نقانق مقدمه من مها محمد فرحان

الوصفه بطاطس محشيه نقانقمقدمه من مها محمد فرحانمده التحضير 50 دقيقهمده الطهى 10 دقايقالمقاديربطاطسزعترناشفملحنقانقجبنهالطريقه نسلق البطاطس نص سلقه ونبشره على الطريقه الخشنه وبعده نضيف الجبنه والزعتر وملح ونقلبهم كويس اجهز نقانق اشوحها شويه بسيطه واجهز البطاطس احشى بيه نقانق واعملها شكل مربعات ا...

مزيد من المعلومات »
17Oct2016

طريقة عمل الارز بالكاري من مطبخ الشيف المعموري
طريقة عمل الارز بالكاري من مطبخ الشيف المعموري

الطبق الأرز ب الكاري مقدم من الشيف محسن المعمري مدة التحضير 15 دقيقه مدة الطهي 45 دقيقه المقادير 1 كغ رز 3 حبه لومي (نومي جاف )100 غم شعيريه 100 غم زبيب جاف (كشمش )2 ملعقة بهار كاري 2 ملعقه بهار كركم اصفر 100 بزاليا 1 يصله مفرم شرائح ملح ماء الطهي يغسل الأرز ويترك ب الماء مدة 15 دقيقه  ...

مزيد من المعلومات »
17Oct2016

مقلوبه بتنجان ولحمه مفرومه  مقدمه من مها محمد فرحان
مقلوبه بتنجان ولحمه مفرومه مقدمه من مها محمد فرحان

مقلوبه بتنجان ولحمه مفرومهمقدمه من مها محمد فرحان مده التحضير 60 دقيقهمده الطهى 40 دقيقهالمقاديربتنجانرزلحمه مفرومهبهارات مقلوبه لوز الطريقه نقلى البتنجان نص قالى ونتركو على جنب نجهزالرز نغسلو ونصفها من المايه واحط عليه بهارات وملح ومرقه ماجى واارص البتتجان فى الحله بطول وفى القاع واضيف الرز و...

مزيد من المعلومات »
17Oct2016

خلية النحل بالجبن مقدمه من نورا عادل
خلية النحل بالجبن مقدمه من نورا عادل

صورةأرشيفية اسم الوصفه: خلية النحل بالجبن مقدمه من نورا عادل وقت التحضير :٢٥دقيقهوقت الطهى :١٥دقيقهالمقادير:٢ملعقه كبيره سكر بودر٢ملعقه كبيره لبن بودر١ملعقه كبيره خميرة فوريه او قطعه خميرة بيرة بحجم عين الجمل٢كوب دقيقبيضهنص كوب زيت او ربع سمنجبن كيرى او اى نوع جبن تفضلينهصفار بيض ورشه ...

مزيد من المعلومات »
17Oct2016

تشير كيك علي البارد  مقدمه من الشيف : نسرين الجندي
تشير كيك علي البارد مقدمه من الشيف : نسرين الجندي

اسم الوصفه : تشير كيك علي الباردمقدمه من الشيف : نسرين الجنديوصفه سهله جدا ورائعه للمناسبات مده التحضير : يوم كاملالمكونات : الطبقه اﻻولي :4 باكو بسكوت ساده كبيرربع كوب زبده بارده3 مﻻعق لبنالطبقه الثانيه :3 باكو كريم شانتيهنصف علبه لبن مكثف محلي10 مكعبات جبنه كبري وممكن مثلثاتمعلقه كبيره جيﻻتين م...

مزيد من المعلومات »
17Oct2016

مكرونة بالبشاميل الاحمر مقدم من الشيف ابانوب عادل
مكرونة بالبشاميل الاحمر مقدم من الشيف ابانوب عادل

اسم الوصفة:المكرونة بالبشاميل الاحمر مقدم من الشيف ابانوب عادل مدة التحضير: ٣٠ دقيقة مدة التحضير ٦٠ دقيقة  المكوناتكيلو مكرونة قلم مسلوقة تلات معالق دقيقزبدةكيلو لبنلون احمر صحى او "ماء بنجر"بصلتين مفرومينكيلو الا ربع لحمة مفرومةعصير طماطم صلصة طماطم بيضتينملح /فلفل/ جوزة الطيبالخ...

مزيد من المعلومات »
17Oct2016

مكرونه بالصوص الابيض والشاورمه  مقدمه الوصفه شيف ليلي جادو
مكرونه بالصوص الابيض والشاورمه مقدمه الوصفه شيف ليلي جادو

اسم الوصفه مكرونه بالصوص الابيض والشاورمه مقدمه الوصفه شيف ليلي جادو مده التحضير 15 دقيقه مده الطهي 15دقيقه المكونات  مقادير صوص الباشميل  2كيلو لبن -كوب الا ربع دقيق- فلفل اسود-مكعب مرقه - اربع معالق زبده  مقادير الشاورمه بانيه متقطع صغير فل...

مزيد من المعلومات »
17Oct2016
 
 
Top