جمبرى بالكنافة
مدة التحضير : 30 دقيقة
مدة الطهى : 10 دقائق
المقادير
1 كيلو جمبرى وسط
1 كيلو كنافه طازجه
التتبيله
2 ملعقه كبيره جنزبيل طازج
4 ملعقه كبيره كاتشب
2 ملعقه كبيره زيت سمسم
2 ملعقه كبيره صويا صوص
1 ملعقه كبيره هوت صوص
الصلصة المقدمة من الجمبري
2 ملعقه كبيره خل
2 ملعقه كبيره صويا صوص
1 ملعقه صغيرة سكر
1 كيلو جمبرى وسط
1 كيلو كنافه طازجه
التتبيله
2 ملعقه كبيره جنزبيل طازج
4 ملعقه كبيره كاتشب
2 ملعقه كبيره زيت سمسم
2 ملعقه كبيره صويا صوص
1 ملعقه كبيره هوت صوص
الصلصة المقدمة من الجمبري
2 ملعقه كبيره خل
2 ملعقه كبيره صويا صوص
1 ملعقه صغيرة سكر
الطريقة
يقشر الجمبري ويترك الذيل ونفتح الظهر و وننزع العرق العصب اللى فى البطن ده مهم جدا علشان يبقى بنفس الشكل خلاط جميع مكونات التتبيله في الخلاط ناخد نصف الكمية على الجمبري والنصف الآخر يوضع عليه الخل والصويا والسكر ونقلب وده الصوص
يفرد شريط من الكنافة ونلف الجمبري مع الضغط ونبل اليد بالماء للاصق مع التكرار ويقلي فى زيت غزير ساخن قبل الأكل مباشرة ويقدم مع الصوص
تسلم الايادى شيف عثمان
ردحذفالجمبرى رااااائع جدا
تسلم الايادى شيف عثمان
ردحذفالجمبرى رااااائع جدا