طريقة عمل :باستا البيستو مع طريقة عمل صلصلة البيستو
مقدم من : مطبخ نوما
مدة التحضير 15 دقيقة
مدة الطهي :8 دقائق
مكونات صلصة البيستو_الإيطالي
كوبين اوراق ريحان
نصف كوب زيت زيتون
4 فصوص توم
ربع كوب جبنة برميزان استخدمت جبنة رومي
نصف كوب صنوبر او عين جمل او اي نوع مكسرات
وملح وفلفل
كوبين اوراق ريحان
نصف كوب زيت زيتون
4 فصوص توم
ربع كوب جبنة برميزان استخدمت جبنة رومي
نصف كوب صنوبر او عين جمل او اي نوع مكسرات
وملح وفلفل
الطريقة
باستخدام محضرة الطعام يخلط الريحان مع عين الجمل ثم يضاف الثوم والجبنة والزيت والملح والفلفل
والطحن حسب الرغبة ممكن ناعم اوخشن يصب في علبة ويحفظ في الفريزر
والطحن حسب الرغبة ممكن ناعم اوخشن يصب في علبة ويحفظ في الفريزر
طريقة عمل الباستا
باستا مسلوقة
4م من صلصة البيستو او حسب الرغبة
معلقة زيت في اناء علي النار وعليها 3او 4 م من صلصة البيستو ويضاف عليه قليل من ماء سلق الباستا وتضاف الباستا للصلصة المسلوقة وملح وفلفل وتقلب 5 دقايق وتغرف ويرش جبنة مبشورة علي الوجه
وبالهنا
باستا مسلوقة
4م من صلصة البيستو او حسب الرغبة
معلقة زيت في اناء علي النار وعليها 3او 4 م من صلصة البيستو ويضاف عليه قليل من ماء سلق الباستا وتضاف الباستا للصلصة المسلوقة وملح وفلفل وتقلب 5 دقايق وتغرف ويرش جبنة مبشورة علي الوجه
وبالهنا
إرسال تعليق