طبق بيف فليه 
مقدمه من الشيف وحيد محفوظ
مده الطهى 20 دقيقه
مده التحضير 30 دقيقه
المكونات
200 غ لحم فليه
1 حبه بطاطس مسلوقة
1 حبه جزر
أحبه كوسه قرع
3 حبه
واسبارجوس

الطريقة
يتم تدبيل قطعه الحلم من ملح وفلفل اسود واعشاب إكليل الجبل روزمارى
نضع تاسه على النار ونشوح قعت اللحم تم نتأكد من تشويحها من كل الاتجاهات
ثم تقطع على ثلاث قطع وتدخل الفرن لتكملة التسوية علىدرجه حراره 180 لمده 15 دقيق

أما البطاطس المهروسه

بطاطس مسلوقة مهروسه بالزبده
والخضار السوتيه يلف مع زبدة
مديرة مطبخ سحرالحياة مها محمد

إرسال تعليق

 
Top