اسم الصنف/سلاطه سي فود
مقدمه الشيف/اهداء
مدة التحضير15دقيقه
مدة الطهي10دقايق
المكونات
ربطه شبت
تلات معلق كبيرة خل ابيض
ربع كيلو جمبري
ربع كيلوا كلماري
ربع سمك فليه
تلات معلاق زيت زيتون كبيره
ملح وفلفل ابيض
تلاته ليمونه معصورين
حبه فلفل اخضر واصفر واحمر
اتنين فص ثوم
نصف بصليه
ربطه شبت
تلات معلق كبيرة خل ابيض
ربع كيلو جمبري
ربع كيلوا كلماري
ربع سمك فليه
تلات معلاق زيت زيتون كبيره
ملح وفلفل ابيض
تلاته ليمونه معصورين
حبه فلفل اخضر واصفر واحمر
اتنين فص ثوم
نصف بصليه
الطريقه
وضع مياة مغليه ويوضع فيها بصل وجزر وثوم وكرفس وليمون دراي حتي الغلين مع ملح ثم نسوي الكلمارة ثم الجمبري وتسوي السمك في الفرن لمدة 8دقايق علي درجه160 ثم نقوم بتقطيع الخضار البصل الفل جوليان وفرم الشبت ناعم ويقلب ويوضع الخل واليمون والملح والفلفل وزيت الزيتون ويقدم
مديرة مجله سحر الحياة/مها محمد
إرسال تعليق