اسم وصفه الباكوره الهندى
مقدمه من مسعد الاسيوي
وقت التحضير :50دقيقه
وقت الطهي :20 دقيقه
المقادير
1 x معلقة صغيرة ملح (أو حسب الرغبة)
1 x معلقة كبيرة بقدونس طازج
1 x معلقة كبيرة كمون
1 x معلقة كبيرة كزبرة خضراء
1 x عدد بصل (مقطع صغير)
1 x عدد بطاطس (مسلوقة ومبشورة)
1 x كوب سبانخ
1 x كوب دقيق (حمص)
1 x عدد قرنبيط (مقطع زهيرات صغيرة جدا ومغسولة ومسلوقة)
1 x معلقة صغيرة كركم
½ x كوب ماء
½ x كوب جبنة شيدر
½ x كوب دقيق
½ x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون (أو حسب الرغبة)
½ x معلقة صغيرة بيكربونات الصوديوم
الخطوات
فى الخلاط نضع الدقيق ودقيق الحمص والملح والكركم والفلفل الأسود ونص كوب ماء ونضرب جيدا حتى يتكون خليط مثل خليط البان كيك.
ثم نضيف الخضر جميعا والجبن ونخلط جيدا.
فى زيت ساخن نصب من الخليط بمعلقة وتحمر جيدا من الجانبين.
تنشل من الزيت على ورق لإمتصاص الزيت الزائد.وتقدم.بالهنا والشفا
إرسال تعليق