اسم الوصفه مكعبات دجاج سويت اند ساور مع النوديلذ
مقدم من مطبخ رقيه ايمن
مده التحضير 60 دقيقه للتبيله
مده الطهي 10 دقايق
المكونات
صدور دجاج مكعبات
نودلذ بيتي او جاهزة
ملح
فلفل
صويا صوص
بصل بودر
توم بودر
بابريكا
نشا لتعفير الفراخ
مكونات الصوص
٤/١ كوب كاتشب
٢ ملعقه صويا صوص
ملعقه عسل ابيض اوسكر
ملعقه خل
ملح
فلفل
ملعقه نشا مدوبه في نص كوب ماء
فلفل الوان شرايح
بصله شرايح رفيعه
جزرة شرايح رفيعه
الطريقه
اولا نتبل الدجاج ونتركها في التتبيله حوالي ٦٠ دقيقه وبعد زلك نضعها في النشا ونقليها في الزيت وبعد زلك نضع علي النار ٤/١ كوب كاتشب وملعقتين صويا صوص وملعقه سكر وملعقه خل ورشه ملح ومعلقه نشا مدوبه في نصف كوب ماء ونقلبهم حتي يصبح سميك ونشيله ونضع علي النار مقلاة فيها شويه زيت .نضع فيها الخضار الشرايح ونشوحه وننذل عليه بنصف كميه الصوص ونقلب ونشيله من المقلاة ونضع مكانه النودلذ ونضع باقي الصوص عليه ونقلبه ونقدمه
مدير قسم المطبخ بمجله سحر الحياة مها محمد
إرسال تعليق