أسم الوصفة : تشيكن ستربس
مقدمه من : اميره الشرقاوى
مده التحضير : ساعه
مده الطهى : نصف ساعه
المكونات :
نصف كيلو صدور فراخ بانيه
بصله مبشوره
بهارات
ملح وفلفل
قرفه ناعمه
زنجبيل
بابريكا
ليمون
خل
2 كوب دقيق
نصف كوب ماء
الطريقه :
تقطع صدور الفراخ طوليا على شكل أصابع وننقعها فى ماء البصل المبشور والتوابل والليمون والخل لمده نصف ساعه على الأقل فى الثلاجة ونجهز الدقيق ونضع عليه البابربكا وملح وفلفل ونقسمه نصفين نصف نضع عليه الماء حتى يصبح عجينه سائلة ونترك باقي الدقيق كما هو نضع أصابع الفراخ فى العجينه السائله ثم فى الدقيق ثم نضعها فى زيت غزير على نار متوسطه حتى تنضج وتقدم ساخنه مقرمشه والف هنا
مدير مطبخ مجلة سحر الحياة : مها محمد
إرسال تعليق