اسم الوصفه/ ميت لوف بالعجينه
مقدمه من الشيف/ هاني
وقت التحضير30دقيقه
وقت الطهي45دقيقه

المقادير

مكونات رول اللحمة:
جبن رومي , حسب الحاجة
ملح وفلفل , حسب الرغبة
جوزة الطيب , رشة
زنجبيل بودرة , رشة
قرفة ناعمة , رشة
ثوم بودرة , 1/2 ملعقة صغيرة
بصل بودرة , 1 ملعقة صغيرة
بقدونس ناعم , 2 ملعقة كبيرة
زيت , 1/2 كوب
دقيق , 1/2 كوب
بيض , 2 حبة
بصل مبشور , 1 حبة
لحمة مفرومة , 1/2 كيلو
مكونات العجينة:
1/2كيلو دقيق
1/2كوب لبن
ماء حسب الحاجة
3بيضه
2 اصفر بيضه
ملعقه صغيرة ملح
ملعقه صغيره سكر
ملعقه صغيرةخميرة


طريقة التحضير

إخلطى اللحمة المفرومة مع القرفة والبصل البودرة والزنجبيل البودرة والثوم البودرة والملح والفلفل الأسود ورشة جوزة الطيب

ضيفي البصل المبشور و البيض والبقدونس وإخلطى كل المكونات جيداً

إدهنى ورق الألمونيوم بالزيت وإفردى الخليط في شكل مستطيل وإضغطى عليه لتفريغ الهواء

ضيفي الجبنة المبشورة ولفي الرول وإضغطى عليه

أغلقي ورق الألومنيوم وضعي الرول فى قالب إنجلش كيك

أدخلي الرول الفرن حتى النضج وقلبيه فى الفرن على الوجه الأخر واتركيه حتى تمام النضج وبعد عمليه التسويه يتم عمال عجينه لتغليف رول الحمه وتكون عبار عن بيض وللبن ومياة وزيت وملح وسكر وخميره وبعد تغليف رول اللحمه يتم دهان العجينه باصفر بيض ثم البفرن وبعد التسويه بقدم

قدمى الرول وزينيه بالجبنة الرومى

إرسال تعليق

 
Top