مكرونه ببيستو السبانخ الحار مع مكعبات الفراخ
مقدم من مطبخ رقيه ايمن
مده التحضير 15 دقيقه
مده الطهي 20 دقيقه
المكونات
مكرونه اسباجتي مسلوقه
صدور فراخ مكعبات
نص كيلو سبانخ
كوب كريمه لباني
ملح وفلفل وجوزة الطيب
بصله مفرومه ناعم
٢ فص توم مفروم
فلفل حامي
معلقه كبيرة ذبدة
معلقه دقيق
مكرونه اسباجتي مسلوقه
صدور فراخ مكعبات
نص كيلو سبانخ
كوب كريمه لباني
ملح وفلفل وجوزة الطيب
بصله مفرومه ناعم
٢ فص توم مفروم
فلفل حامي
معلقه كبيرة ذبدة
معلقه دقيق
الطريقه
اولا نقطع السبانخ بعد مانغسلها كويس ونشوحها علي النار مع فصين توم ومعلقه ذبده ونتركها حتي تدبل وبعد ماتبرد نضربها في الخلاط مع نص كوب كريمه لباني
وعلي النار نضع بصله مفرومه ناعم ومعلقه ذبدة ونشوحها ونضع فيها مكعبات الفراخ ونشوحهم وملح وفلفل وجوزة الطيب واخر حاجه معلقه دقيق ونقلبهم جيدا وننزل بخليط السبانخ ونذود نص كوب كريمه لباني وبعد زلك ننزل بالمكرونه ونقدمها ونزينها بٱوراق السبانخ والزيتون الاسود وبالهنا
إرسال تعليق