صوص البيتزا الإيطالي
مقدم من : مطبخ Noma
مدة التحضير : 10 دقائق
مدة الطهي : 30 دقيقة
المقادير
1م اوريجانو
زعتر
ريحان
توم بودر
بصل بودر
معلقة سكر
ملح
2م زيت زيتون
الطريقة
6 طماطم كبيرة ويفضل نوع البلحة
تسلق 5 دقايق ثم تخرج في ماء بارد وتقشر يضاف عليها 1م اوريجانو او زعتر وريحان مجفف وتوم بودر بصل بودر معلقة سكر وملح و2م زيت زيتون تطحن كل المكونات
وتصب في اناء علي النار تتسبك وتستخدم على العجينة باردة وبالف صحة وهنا
إرسال تعليق