مقدمه من ام فرايده
مده التحضير ساعه
مده الطهى 30دقيقه
المقادير
1كوب بندق محمص
كوب سكر
كوب عسل جلوكوز
ربع معلقه صغيره ملح اليمون
نص كوب ماء
ربع معلقه ماء ورد
الطريقه
نضيف حله على النارواضيف العسل والسكر والماء وماء الورد وملح ليمون وتركيه على النارحتى يغلظ قوامه ويصعب نزوله من المعلقه هاتى حله على النار وانزلى بالحمص يدفى شويه انزله بكبشه من العسل غلوه واطفى على النارافردى البندقيه فى صنيه مدهونه زيت وبمعلقه خشب ظبطهاوخليها تهدى شويه وبعد قطعها
ريس قسم المطبخ مها محمد فرحان
إرسال تعليق