اسم الوصفه بريانى بالتونة

مقدمه من مطبخ مسعد الاسيوي

وقت التحضير : 10 دقائق

وقت الطهي : 10 دقائق

المقادير

2 x معلقة كبيرة زيت عباد شمس

2 x علبة تونة

2 x كوب أرز عادى (مسلوق نصف سلقة)

1 x رشة ملح (أو حسب الرغبة)

1 x عدد بصلة (شرائح)

1 x عدد فص ثوم مهروس

1 x معلقة صغيرة بهارات

1 x عدد فلفل أخضر حلو (شرائح)

1 x رشة فلفل اسود مطحون (أو حسب الرغبة)

¼ x كوب ماء

الخطوات

نحمر البصل والثوم و الفلفل الأخضر الرومي في الزيت.

نضيف التونة و البهارات المشكلة والملح والفلفل الاسود و ربع كوباية الماء الي البصل والثوم والفلفل ونقلبهم مع بعض ونتركهم حتى يتبخر الماء.

نضع الأرز الأبيض المسلوق فوق التونة والبصل والفلفل ونتركهم على نار هادئه جدا لمدة 5 دقائق و يقدم ساخنا وبالهنا والشفا.

تحياتي 

مسعد الاسيوي

إرسال تعليق

:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
انقر لرؤية رمز الإبتسامة!
لإدراج التعبيرات يجب إضاف مسافة واحدة على الأقل :d.

 
Top