سويسرول شوكولا بكريمة زبدة النوتيلا
مقدم من: هبة عادل
مدة التحضير: 15 دقيقة
مدة الطهى: 20 دقيقة

المكونات
نص كوب دقيق
1 م ك كاكاو
نص كوب زيت عباد شمس
نص كوب سكر بودرة
4 بيضات
رشة ملح
فانيليا
م ص بيكنج بودر
لكريمة زبدة النوتيلا:
نص كوب نوتيلا او شيكولاتة سبريد
2 م ك زبدة لينة
ربع كوب سكر بودرة
فانيلا

الطريقة:
يخلط الدقيق مع البيكنج بودرنضرب السكر مع رشة الملح والبيض حتي يتكاثف ولونه يصبح فاتح ثم نضيف الزيت والدقيق والفانيليا ويقلب بمعلقة خشب نضعها في صينية على ورقة زبدة وندخلها الفرن على 190 لمدة تلت ساعة وعند خروجها من الفرن تلف فورا وتدخل الثلاجة لتبرد

كريمة الزبدة:
يضرب السكر مع الذبدة والفانيلا ثم نضيف النوتيلا حتي يصبح القوام تقيل وتستخدم عندما تبرد تفرد السويسرول ونضع الحشوة وتلف بهدوء ويتم دهنها بكريمة الزبدة وتزين بالفراولة وتقدم

إرسال تعليق

 
Top