جاتو اكواب الشكولاته
مقدمه من الشيف ايناس محمدي
مده التحضير30دقيقه
المقادير
نصف كيلو شكولاته خام
ربع كيلو كريم شانتي
450 جرام ماء او لبن مثلج
كيك جاهز
شربات او عصير
الطريقه
نسيح الشيكولاته علي حمام مائي تهدي ثم نضعها في كيس حلواني ونعمل خطوط بطول ونم خطوط با العرض نعمل اربع جوانب علي مفرش سيلكون او ورق زبده ولما تجمد الشيكولاته نجمعها مع بعض با الشكولاته السايله ممكن نعمل شكل مربع او مثلث كما موضح في الصوره ونضعه علي قاعده من الورق المخصص ثم نضع القوالب ثم نضع فيها بعض من الكيك ونضع الشربات ثم الكريمه وهكذا حتي يمتليء البوكس ثم التزين وممكن عمل شكل اخر مثل فنجان القهوه في قوالب اليسلكون نضع طبقه من الشيكولاته تجمد الطبقه الاولي نضع طبقه ثانيه ونعمل الشكولاته علي شكل دائري مثل الطبق ونعمل يد الفنجان علي شكل ثصف دائره ونجمعه بشكولاته السايله لما يتماسك نضع الكيك والكريم شانتي ثم التزين وبالهنا
إرسال تعليق