مقدمه من الشيف : نسرين الجندي
وصفه جديده وطعم رائع
مده التحضير : 4 ساعات
مده الطهي : 10 دقائق
المكونات :
1 _ نصف كيلو سمك فيليه
2 _ نصف كوب بقسماط ناعم
3 _ 2 بيضه
4 _ ثوم مفروم ناعم
5 _ بصله صغيره مفرومه ناعم
6 _ بقدونس مفروم
7 _عصير ليمونه
8 _ فلفل حار
9 _ ملح __ فلفل __ كمون
10 _ زيت غزير للقلي
1 _ نصف كيلو سمك فيليه
2 _ نصف كوب بقسماط ناعم
3 _ 2 بيضه
4 _ ثوم مفروم ناعم
5 _ بصله صغيره مفرومه ناعم
6 _ بقدونس مفروم
7 _عصير ليمونه
8 _ فلفل حار
9 _ ملح __ فلفل __ كمون
10 _ زيت غزير للقلي
الطريقه :
1 _ يفرم السمك وبيضه واحده والبقسماط والثوم والبصل والفلفل الحار فرما جيدا
2 _ ثم نضيف البقدونس وعصير الليمون والبهارات ونخلطهم جيدا
3 _ وندخل هذا الخليط الثﻻجه ساعه وعند خروجه
4 _ نشكل الخليط علي هيئة كور أو أصابع وضعيها في الدقيق ثم البيض ثم البقسماط
5 _ وندخله الفريزر ساعتين علي اﻷقل أو اكتر
6 _ خروجه من الفريزر يحمر في زيت غزير ساخن لكن علي نار وسط حتي يكتسب اللون الذهبي الرائع ويستوي من الداخل
ويقدم ساخنا بالف هنا
1 _ يفرم السمك وبيضه واحده والبقسماط والثوم والبصل والفلفل الحار فرما جيدا
2 _ ثم نضيف البقدونس وعصير الليمون والبهارات ونخلطهم جيدا
3 _ وندخل هذا الخليط الثﻻجه ساعه وعند خروجه
4 _ نشكل الخليط علي هيئة كور أو أصابع وضعيها في الدقيق ثم البيض ثم البقسماط
5 _ وندخله الفريزر ساعتين علي اﻷقل أو اكتر
6 _ خروجه من الفريزر يحمر في زيت غزير ساخن لكن علي نار وسط حتي يكتسب اللون الذهبي الرائع ويستوي من الداخل
ويقدم ساخنا بالف هنا
إرسال تعليق