خلية النحل بالجبنة

مقدمة من اسماء عزازي

مدة التجهيز ١٥

مدة الطهي٤٥

المقادير


١كيلو دقيق

١٠٠حرام سكر

١٥ خميرة

١٠جرام ملح

٧٠جرام زيدة

بيضة

٥٠جرام لين

معلقة محسن لو مفيش معلقة خل

ماء حسب الحاجة

المقادير

كل المكونات في العجان ثم نزل بالماء وحدة وحدة حتي تصبح عجينة ممتاسكة ثم نضعها علي الرخامة وتغطة بفوطة وتترك لمدة عشرة دقاءق ثم تكور كور وتحشا بالجبنة وترص في قالب كل وحدة بجوار الاخرة تدهن بالبيض وترش بالسمسم او حبة البركة ثم تدخل الفرن علي درجة حرارة ١٨٠ لمدة ١٠ دقاؤق وبالف هنا

إرسال تعليق

 
Top