كرابيج الستات

مقدمه من الشيف ابراهيم غزال

مده التحضير ربع ساعه

مده الطهى 20 دقيقه


المقادير


كيلو لحم مفروم

كوب ارز مسلوق

بصله مفرومه

حزمه بقدونس ناعمه

نصف كوب جبنه بيضاء

حزمه شبت مفروم

فلفل اسمر

٢بيضه

دقيق

ملح

زيت قلي

التحضير

اضربي في المفرمه الارز و اللحم والجبنه البيضه والبصك واضيفي الملح والفلفل والبهارات حسب الرغبه و معهم بيضه وبعد ذلك اعجنيهم بيدك وشكلي كرات حسب الرغبه 

اخفضي البيض واعرسي الكرات ثم في الدقيق 

سخني الزيت واقلي الكرات وبعد القلي جففيها فوق منديل وقدميها ساخنه وزيني الطبق بشرائح الليمون

إرسال تعليق

 
Top