مقدم من مطبخ شيف سلوي المغربية
مدة الطهى ٣٠ دقيقة
المقادير
٤حبات بطاطس مسلوقة
٢٥٠ جرام لحم مفرو
٥٠ جرام جبن مبشور
٧حبات جبن سندوتش
٤ بيضات
قليل من زيت ملح
ربع ملعقة فلفل اسمر
بصلة مفرومة
٣معالق كبار من صلصة باربكيو
للتزين
شارئح ليمون
زيتون اسود
جبن مبشور
وشبس حار مبشورة (ختياري )
شارئح ليمون
زيتون اسود
جبن مبشور
وشبس حار مبشورة (ختياري )
الطريقة
تسلق البطاطس وتهرس نضيف ليها بيض ملح رشة فلفل ورشة جبن مبشور
ونفردها في قلب مستطيل مدهون بزبدة او نفرش الورق يكون ستكها زي كيك ملفوف جنواز وتدخل الى الفون ساخن على دراجة الحرارة ١٥٠ وتترك تستوي من فوق ومن تحت لما تخرج من الفوران نلفها وهي ساخنا
الحشوة
في مقلات نضع زيت والبصل تم لحم المفروم والبهارات وتترك حتي تستوي نضع ليها صلصة باربكيو
تم نفرش شرائح جبن ومفروم ورشات جبن ولفها ورشات جبن على الوجه وشيبس وتدخل الفرن حتي تتحمر من فوق
وعندما تخرج من الفرن تترك تبرد شوية ثم نقدمها مع اي نوع سلاطة وتتزين بي ليمون وزيتون
إرسال تعليق