اومليت بالخضار

مقدمة من شيف منال محمد

مظة التحضير 20 دقيقة

مظة التسوية 20 دقيقة

المكوناتبيض على حسب الرغبة

خضار اى نوع واى كمية

بصل

ملح وفلفل وكمون وشطة ورشة قرفة

بقدونس او كسبرة او شبت او كلهم مع بعض

2 ملعقة دقيق او شوفان او بقسماط

نصف ملعقة بكنج بودر

الطريقة

اولا نشوح البصل ندبله بس وننزل بالخضار المبشور او مقطع ندبله ونضيف الملح والبهارات

ثا نيا نقلب البيض

ثالثا نضيف الخليط الاول على الخليط الثانى ونقلبهم كويس

رابعا نسخن الطاسة كويس جدا ونضيف زبدة مع زيت وننزل بالخليط كامل ياخد صدمة ونخفض النار جدا ونغطيها ونخليها عشر دقائق ثم تقلب وتترك عشر دقائق وتقدم وبالف هنا لحضراتكم

ملحوظة

انا استعملت بصل وجزر وبطاطس وبيض وشوفان وفلفل الوان اخضر واحمر وقرن فلفل حامى

إرسال تعليق

 
Top