طبعا كلنا بنحب سجق اللحمة بس دائما بنخاف نشتريه لأن دائما الجزرين يحطو عليه دهن و شغت كتييير بس النهاردة انا عملته فى البيت و عايزة اقولكم إنه كانت رائحته و انا بعمله رائعة و طعمه أروع و إليكم الطريقة يله بنا

الصنف : سجق لحمه

مقدم من : مطبخ أمل

المقادير :
ممبار ضانى ( الهنك )
١ كليوا لحم مفروم
٢/١ كوب بقسماط
 وحدة بنجر مبشورة
 معلقة لكل من ملح فلفل أسود كزبرة ناشفة بهارات لحم بودرة توم بودرة بصل شطة حسب الرغبة شمر و مهم جدا الشمر عشان بيفرق جامد فى الرائحة و الطعم

الطريقة :


يغسل الممبار جيدا بالطريقة المعتادة و يترك جانبا حتى يصفى من الماء

ثم يتم خلط المقادير مع بعض و يقلب جيدا و يحشى الممبار باللحم و يشكل مثل الصورة و يعمل بالطريقة المحببة إليكم و بالهنا

إرسال تعليق

 
Top