طبعا كلنا بنحب سجق اللحمة بس دائما بنخاف نشتريه لأن دائما الجزرين يحطو عليه دهن و شغت كتييير بس النهاردة انا عملته فى البيت و عايزة اقولكم إنه كانت رائحته و انا بعمله رائعة و طعمه أروع و إليكم الطريقة يله بنا
الصنف : سجق لحمه
مقدم من : مطبخ أمل
المقادير :
ممبار ضانى ( الهنك )
١ كليوا لحم مفروم
٢/١ كوب بقسماط
٢/١ كوب بقسماط
وحدة بنجر مبشورة
معلقة لكل من ملح فلفل أسود كزبرة ناشفة بهارات لحم بودرة توم بودرة بصل شطة حسب الرغبة شمر و مهم جدا الشمر عشان بيفرق جامد فى الرائحة و الطعم
الطريقة :
يغسل الممبار جيدا بالطريقة المعتادة و يترك جانبا حتى يصفى من الماء
ثم يتم خلط المقادير مع بعض و يقلب جيدا و يحشى الممبار باللحم و يشكل مثل الصورة و يعمل بالطريقة المحببة إليكم و بالهنا
الطريقة :
يغسل الممبار جيدا بالطريقة المعتادة و يترك جانبا حتى يصفى من الماء
ثم يتم خلط المقادير مع بعض و يقلب جيدا و يحشى الممبار باللحم و يشكل مثل الصورة و يعمل بالطريقة المحببة إليكم و بالهنا
إرسال تعليق