حواوشي اسكندراني في العيش البلدي علي الجريل
مقدم من /جيهان عبدالهادي
مدة التحضير15دقيقة
مدة الطهي 10دقائق
يكفي 4افراد
المقادير
نص كيلو لحمة مفرومة
عدد 2بصل. فلفل اخضر حار
مدة الطهي 10دقائق
يكفي 4افراد
المقادير
نص كيلو لحمة مفرومة
عدد 2بصل. فلفل اخضر حار
توابل
م ص جوزة الطيب
م ص زعتر
م ص حبهان بودر
م ص لورا بودر
م ص بهارات لحمة
م ص فلفل اسمر
ملح. ف
م خلطة سيش طاووك فاين فودز
عصير ليمونة م ك جنزبيل فرش
عيش بلدي او شامي زيت وزبدة
جريل اة طاسة
الطريقة
الطريقة
تتبل اللحمة من غير طماطم ولا خضرة ..
يفتح العيش ويتحشي لحمة ويسخن الجريل ويضاف اليه زيت وزبدة معلقتين ومعلقتين يضاف العيش
ويهدي النار ويغطي لتستوي اللحمة ثم ويقلب علي الناحية التانية لياخذ لون زهبي.ويوضع علي مناشف مطبخ.ويقدم مع سلطة ولا اروع حواوشي..الف هنا
إرسال تعليق