مقدم من شيف هبة عادل
مدة التحضير: 30 دقيقة
مدة الطهى: 10دقائق
المكونات:
صدور فراخ مقطعة صغير
فلفل رومى مقطع اخضر او الوان حسب الرغبة
بصلة مفرومة او مقطعة جوليان
بابريكا
ملح وفلفل اسود
جوزة الطيب
كارى
بهار حلو (كبيبة صينى)
2 ملعقة كبيرة زيت
ملعقة صغيرة زبدة
ارز بالشعيرية
صدور فراخ مقطعة صغير
فلفل رومى مقطع اخضر او الوان حسب الرغبة
بصلة مفرومة او مقطعة جوليان
بابريكا
ملح وفلفل اسود
جوزة الطيب
كارى
بهار حلو (كبيبة صينى)
2 ملعقة كبيرة زيت
ملعقة صغيرة زبدة
ارز بالشعيرية
الطريقة:
نحضر طاسة على النار ونضع الزيت والزبدة ثم نضع الفراخ تتشوح ثم نضع البصل ثم الفلفل والبهارات وشوية ماء صغيرين ونتركها حتى السواء نحضر طاجن فخار او بايركس ونضع الارز تحت وعليه الشاورما وصوص الشاورما ويقدم بالهنا والشفا
إرسال تعليق