رينبو كيك
مقدمة من شيف هبة عادل
مدة التحضير: 15 دقيقة
مدة الطهى: 35 دقيقة
المكونات:
2 كوب دقيق
3 بيضات
كوب الا ربع سكر
ملعقة صغيرة بيكنج بودر
فانيلا
كوب الا ربع لبن
نص كوب سمن
الوان طعام (اصفر - روز - اخضر - ازرق)
روائح فواكه منكهة (توت - برتقال - فراولة - مانجو)
الطريقة:
نضرب البيض مع الفانيلا ثم نضيف السكر والزيت واللبن ونضرب ثم السمنة ونضرب وبعد الدقيق ونضرب حتي مايختلطوا جيدانقسم الخليط على اربع بولات بالتساوى ونحط فى كل كل بولة لون وروح الفاكهة اللى تليق عليه تم اضافة برتقال على اللون الاصفر وفراولة على الروز ومانجو على الاخضر وتوت على الازرق ندهن الصينية زيت ونضيف 4 مغارف نمسك بالمغرفة لون وننزل بيه فى نص الصينية ثم اللون الاصفر فى النص فوق الازرق وهكذا مع باقى الالوان حتي ينتهي  الخليط كله مع كل مغرفة نضع فى النص بتفرش وندخلها الفرن على 180 

إرسال تعليق

 
Top