الفسيخ 


مدة الطهي :اسبوع 

مدة التحضير :3ايام 

مقدمة من الشيف :شيماء عبدالله 

سمك بوري 

ملح 

شطة 

ربع كوب زيت 

الطريقة /
نضع السمك في كام كيس نضيف والصبح نغسله بمية دافية وبعد كدة ميه ساقعة وانضف الخياشيم واحشيها ملح وشطة وارش علي السمك ملح وشطة وربع كوب زيت والفه في 3او اربع اكياس واحطها في جردل واقفل عليه لمدة 3ايام وبعد مرور 3ايام اقلب الكيس يمين وشمال ولمدة 3ايام وبعد اسبوع افتح عليه ويبقي جاهز للاكل

إرسال تعليق

 
Top