البسبوسة
مدة الطهي: نص ساعة او حسب ماتستوي
مدة التحضير :ربع ساعة
مقدمة من الشيف :شيماء عبدالله


المكونات 
2بيضة
علبة قشطة او زبادي بنفس العلبة هنعاير باقي المكونات
علبة سكر
علبة زيت
علبة جوز هند
علبتين سميد البسبوسة
فانليا
م ص بيكنج بودر
الطريقة 
يخلط البيض مع الفانليا والقشطة وباقي المكونات ويقلب كله مع بعضة وتدهن صنية سمنة ودقيق ونضع الخليط ونضع مكسرات ع الوش وتدخل فرن 180 درجة وتخرج تسقي بشربات بارد وهي سخنة والشربات كوبيتين سكر عليه كوب ونص مية ورشة فانليا وعصرة ليمونة

إرسال تعليق

:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
انقر لرؤية رمز الإبتسامة!
لإدراج التعبيرات يجب إضاف مسافة واحدة على الأقل :d.

 
Top