جاتو جور ماية
مقدم من نيفين محمد
مدة التحضير 30دقيقة
مدة الطهى 30دقيقة
 بلد المنشأ فرنسى

 المقادير
250جرام زبدة لينة
250جرام سكر بودرة
2اصفر بيض
500جرام شيكولاتة سايحة
100جرام عين جمل
2كيس بسكويت سادة
100جرام فستق

 الطريقة
1-نضرب الزبدة مع السكر جيدا
2-نضع الاصفر بيض ونقلب جيدا
 3-نضع الشيكولاتة ونقلب جيدا وبسرعة
4-نضع الخليط بصنية بها كيس نايلون
5-نتركها بالصنية نصف ساعة بالتلاجة
6-نبتدى نعمل موس الشيكولاتة تانى طبقة

المقادير
300جرام شيكولاتة بنى سايحة
 200جرام كريمة لبانى مخفوقة
 200جرام كريم شانتة مخفوقة
 50جرام عسل
30جرام جيلاتينا بودر نفكها بماء ساخن

 الطريقة
1-نضرب كل المكونات مع بعض
2-نضرب بسرعة ونضع الشيكولاتة
3-نضع الجيلاتين ونقلب
4-نحضر الصنية من التلاجة ونضع الموس على الوجه
5-نضعها بالفريزر شوية تتماسك ثم نشيلها ونضع على الوجه صوص شيكولاتة وبالهنا

إرسال تعليق

 
Top