كتبت مها محمد 
مقدم من مطبخ رقيه ايمن
مده التحضير 20 دقيقه
مده الطهي 10 دقايق
المكونات
٢/١ كيلو دقيق
ماء للعجن
٢ ملعقه زيت
رشه ملح
سمن بلدي للفرد
الطريقه
 اولا نعجن العجين ونلمها بملعقتين الزيت ونتركها ترتاح ثم نقوم بتقسيمها لكور متساويه حسب الحجم اللي تحبيه ونتركها ترتاح ١٠ دقايق ونبتدي نفرد كل كورة بالسمن ونقفلها ونبططها بسيط ونضعها علي الجريل ونقلبها علي الوجه الاخر حتي تاخذ اللون المطلوب وبالهنا
مديرة مطبخ مجلة سحر الحياة مها محمد سالم

إرسال تعليق

 
Top