اسم الوصفه : جمبري مشوي
مقدم من الشيف : نسرين الجندي
مده التحضير : 15دقائق
مده الطهي : 10 دقائق
المكونات :
كيلو جمبري
ملح
فلفل
كمون
معلقتين ثوم مفروم ناعم
4 معالق زيت
اسياخ خشب
الطريقه :
نضع البهارات والثوم علي الجمبري ونقلبهم جيدا ونتركهم في هذه التتبيله ربع ساعه أو اكتر
ونغرس الجمبري باﻻسياخ الخشبيه بعد ان نكون وضعين اﻻسياخ في ماء ربع ساعه حتي ﻻ تحترق أثناء الشوي
وفي صينيه كبيره نضع ورق زبده ونضع اسياخ الجمبري و ننزل بالزيت فوق الجمبري وندخله الفرن تحت الشوايه
5 دقائق ونقلبه اﻻتجاه اﻵخر 5 دقائق اخري ثم يخرج ويقدم
بالف هنا
إرسال تعليق