بغاشه حادق باللحمه المفرومه

تقدمه الشيف اماني دندش

مده التحضير 15دقيقه

مده الطهي 30دقيقه

المكونات


4كوب دقيق

كوب وربع ماء

ذره ملح

كوب ذبده درجه حراره الغرفه

ربع كوب زيت

الحشو...

نص كيلو لحمه مفرومه معصجه

جبن تركي مبشور

زيتون أخضر وأسود

بيضه لدهن وجه البغاشه

فلفل أخضر مقطع مكعبات

طماطم مقطعه مكعبات

جزره مبشوره

الطريقه...

نضع الدقيق وذره الملح وكوب الماء ونعجن لمده ربع ساعه لحين ماتتكون العجينه ونسيبها نصف ساعه ترتاح بعدين نفرد العجينه علي دقيق بالنشابه وندهن الزبده ونلفها رول ونقطعها 6 وحدات وندهنها زيت من تحت وفوق ونسيبها ترتاح ساعه ..في هذا الوقت نجهز الحشو لحمه مفرومه مع بصله مبشوره في إناء علي النار مع معلقتين ذبده ونشوحها مع اضافه الملح وفلفل وجوزه الطيب وورق لوري حتي تنضج

نحضر العجينه ونفردها علي زيت ثم نضع الحشو لحمه مفرومه عليها جبن وطماطم وفلفل أخضر وزيتون ونضع بيض مضروب بملح وفلفل ثم نطبق من الجانبين ثم الأطراف علي بعض وندهن صنيه ونضع البغاشه الحادق

وندهن وجها بيض وندخلها الفرن تستوي ويتحمر وجهها وتقدم الف هنا

إرسال تعليق

 
Top