أسعد الله اوقاتكم بكل الخير ورزققكم سعاده لاتنتهى
تشيز كيك
مقدم من مطبخ الشيف عثمان بشار
مده التحضير 30 دقيقه

المقادير
500 جرام كريمة مخفوقه نصف خفق


250 جرام جبنه فلاديفي


250 جبنه مسكربوني أو كيري


150 جرام سكر بودرة حسب الرغبة


1 عصير الليمون +بشر قشرة الليمون


1 ملعقة كبيرة جلاتين مذابة في نصف كوب 2


ملعقه صغيرة قرفة


200 جرام بسكوت مطحون


120 زبدة مذابة


الفاكهة الموجودة بلوبيري أو راسبري أو فراولة بالصوص بتاعها


الطريقه
يقلب البسكوت مع الزبده ويوضع في الصينية بدون قاعده على كيس بلاستيك وتدخل الثلاجة خمسة دقيقة او ممكن نعملها في كاسات 


يخفق الكريمة مع السكر نصف خفق ويضاف الجبن ويقلب وباقي المكونات ويقلب ويصب الخليط على البسكوت 


عمل الصوص ناخد جزء من الفاكهة الموجودة مع شويه سكر ماء بسيط وجلاتين بسيط غلوه على النار ويضرب في الخلاط ويصب عل الفاكهة الموجودة على التشيز كيك بالف هنا


مدير مطبخ مجله سحر الحياه الشيف محمد الضوى

إرسال تعليق

 
Top