الدجاج الحائلي
مدة الطهي :ساعة الاربع
مدة التحضير :ربع ساعة
مقدمة من الشيف :شيماء عبدالله
المكونات
فرخة
بصلة
فصين توم
كوب عصير برتقال
علبة زبادي
معلقتين كبار صلصلة
بهارات
ملح
فلفل
م ص خل
م ص كزبرة ناشفة
حبهان مطحون
لورا مطحون
ربع كوب زيت
الطريقة
اغسل الفرخة كويس ونخلط البصلة مع التوم مع العصير ونصفيهم ونضع عليهم باقي المكونات ونضعهم علي الفرخة من بالليل تتبل واشويحها علي الفحم او في صنية في الفرن والصوص اللي خرج منها روعة لازم تدقوة
إرسال تعليق