كانيلونى سهل ولذيذ 
مقدم من: نجلاء المهدي
مدة التحضير 10دقائق
مدة الطهى 15دقيقة


المقادير
كوب وربع دقيق
كوب وربع لبن
2بيضة
ملح /فلفل اسود / معلقة صغيرة بيكنج بودر

الطريقة
يضرب كل الخليط فى الخلاط او بالمضرب
ويؤخذ جزء من المقدار بالمعلقة الكبيرة وينزل به فى طاسة تيفال مدهونة زيت وتفرد العجينة بتحريك الطاسة فى كل اﻻتجاهات وتقلب على الوجهين
والى ان ينتهى المقدار يحشى باى حشوة انت بتحبيها لحم متعصج او سوسيس او تونة او سجق او بانية فراخ ومعاه فلفل الوان مع بصلة وجبنة متشوح على النار ويلف كل وحدات الكانيلونى وترص فى بيركس وتدهن بصلصة وجبن كيرى وملح وفلفل وزيت وملح وفلفل وخمس دقائق فى الفرن تحت الشواية وتقدم ساخنة بالف هنا

إرسال تعليق

 
Top