اسم الوصفة : برجر بيتي
مقدم من:داليا سمير
مدة التجهيز والطهى:45 دقيقه
المقادير:
1/2 ك لحمه مفروم بها نسبة دسم
1/2ك فول صويا منقوع ومصفى جيدا
2 بصلة مبشوره ومصفاه من الماء
1م.ص توابل لحمه
ملح
فلفل اسود
1/2 ك لحمه مفروم بها نسبة دسم
1/2ك فول صويا منقوع ومصفى جيدا
2 بصلة مبشوره ومصفاه من الماء
1م.ص توابل لحمه
ملح
فلفل اسود
الطريقة:
1-نخلط اللحمه المفرومه مع فول الصويا والبصل والتوابل والملح والفلفل جيدا.
2-نخلط المكونات فى الكبه مع بعض حتى تتجانس وتنعم.
3- نستخدم مكبس البرجر أو غطاء بلاستيك مغطى بكيس لتشكيل أقراص البرجر نفس الحجم.
4-ندخل البرجر الثلاجة لمدة ساعه .
5-تسخن جريل او مقلاه مدهونه بقليل من الزيت ويحمر البرجر 3 دقائق كل ناحيه.
6-يقدم ساخنا بجانب المكرونه أو ساندوتشات مع الطماطم والخيار والشيدر وبألف هنا
إرسال تعليق