ريش مشوية
مقدمة من الشيف: ايمان رفعت
مدة التحضير: 15 دقيقة
التتبيلة :4 ساعات او قبلها بيوم
مدة الطهي: ساعة ونصف
المقادير:
كيلو ريش بتلو
ملعقة صغيرة ملح
2ملعقة صغيرة فلفل
بصلة كبيرة مبشورة
ملعقة صغيرة توابل اللحم
ملعقة صغيرة توابل المشويات
3 فصوص ثوم مفرومة
ملعقة كبيرة كاتشاب
ملعقة كبيرة صويا صوص
عصير نصف ليمونة
ملعقة صغيرة ملح
2ملعقة صغيرة فلفل
بصلة كبيرة مبشورة
ملعقة صغيرة توابل اللحم
ملعقة صغيرة توابل المشويات
3 فصوص ثوم مفرومة
ملعقة كبيرة كاتشاب
ملعقة كبيرة صويا صوص
عصير نصف ليمونة
الطريقة:
توضع شرائح اللحم في وعاء به 2 ملعقة كبيرة زيت ساخن جدا لمده دقيقة وتقلب علي الجهه الاخري لمدة دقيقة اخري ثم نهدئ النار ونضيف ماء حسب الحاجة وتترك لتستوي تماما لمدة من ساعة ونصف الي ساعتين
بعد التسوية نضع قطع صغيرة زبده علي كل شريحة ريش وتوضع علي الجريل 5 دقائق لتأخذ لون ورائحة الشوي وتقدم بالف هنا
تسسسسلم ايديكي يا شيف ايمان انتي هايلة واكثر من راااائعة
ردحذفتسسسسلم ايديكي يا شيف ايمان انتي هايلة واكثر من راااائعة
ردحذف