مقدمه من :نادين عصام النجار
اسم الوصفة:كانيلونى الجلاش
مده التحضير:20دقيقة
مده الطهى:30دقيق
المقادير:
لفه جلاش طري
لحمه مفرومه معصجة او فراخ او برجر او اى حشو تفضليه ويكون مستوى
وتحضري كاتشب وموتزريلا او شيدر وزبدة او سمنه سايحه
وبيضتين وكوب لبن
الطريقة
هناخد ورقة من الجلاش واطبقها نصين وادهنها زبدة او سمنه سايحة وأبدأ اضع الحشو على أولها من الطول كاتشب الأول ثم لحمه وجبنه وابدأ الف رول والم من الجانبين زى لف المحشي واخر اللفه ادهن طرفها زبدة او سمنه واقفل واضعها في الصينيه وطرفها تحتها وده مهم جدااااا
نقوم بدهن جميع الصوابع بسمنه او زبدة جيدا
نحضر خليط عبارة عن كوب لبن وبيضتين وملح وفلفل بسيط واخلطهم جيدا جدا وانزلهم على صينيه الجلاش في كل مكان واضع على الوجه جبنه مبشورة
أدخلها فرن سخن على 200 على الشبكة الوسطانيه لا نقوم بتشغيل الشوايه نهائي وتطلعيها بعد ماتاخد لون من تحت وفوق ......
بعد السواء نقوم بتغطيتها نص ساعة ترتاح وتبداى باخراج الصوابع
إرسال تعليق