مدة الطهي 30 دقيقة
مدة التحضير 10 دقايق
مقدمة من الشيف :شيماء عبدالله
المكونات
بصلة مفرومة
توم مفروم
حبة فلفل متقطعة
فلفل اسود ملح
كمون
بابريكا
معلقة صغيرة صلصلة
ربع معلقة كاري
ربع معلقة كركم
جنزبيل
5معالق كبيرة زيت
مكعب مرقة
الطريقة
يغسل الرز وانقعة في ماء دافي نص ساعة ثم يسخن الزيت ونضع البصل والتوم والفلفل حتي يصفر لونة ويضاف مكعب مرقة ومعلقة الصلصة ثم يضاف الرز ويقلب لياخد من طعم التوم والبصل ثم المائ ولكل كوب رز كوبيتين الاربع مية ونضيف البهارات والكركم والكاري ونتركة ع النار حتي يتشرب ثم نضعة علي نار هادية ويقدم مع الفراخ المدخنة والسلطات
إرسال تعليق