فراخ بصوص البسله تقدمه الشيف امل طلبه

المكونات
صدور الفراخ 
بسله
بصله
نصف كوب كريمه طبخ
ملح فلفل زعتر
خل وبابريكا
قرفه زيت

الطريقه


تتبل صدور الدجاج بالملح والفلفل والزعتر والقرفه والبابريكا والخل والزيت واتركيها 
علي الاقل ساعه تشوح علي نار عاليه وتأخذ اللون الذهبي من كل الجهات ترفع من علي النارثم ضعي مكنها بصله وشوحيها ثم ضعي البسله المسلوقه مع ملح و فلفل ثم ضعي الكريمه يمكت الاستغناء عن الكريمه باستخدام ملعقه من الدقيق تشوح مع الزيت وربع كوب لبن ثم توضع الصدور مره اخري واتركيها تغلي مع بعض وقدميها بالف هنا

إرسال تعليق

 
Top