كتبت-أمل مسعود
اسم الوصفة: كبدة بالتفاح ودبس الرمان
مقدم من :مطبخ رقيه ايمن
مده التحضير: 10 دقايق
مدة الطهي: 15 دقيقه
المكونات:
٢/١ كيلو كبدة بقري مكعبات
٢ ثمرة تفاح اخضر
٢ ملعقه سمن
١ ثمرة بصل مكعبات صغيرة
٢ ملعقه دبس الرمان
بشر زنجبيل فريش اوبودر
فلفل اخضر والوان
ملح
فلفل
الطريقة:
اولا نضع علي النار السمن وعليه البصل ونشوحهم ونضع عليهم بشر الزنجبيل ونضع عليهم الفلفل الالوان والاخضر وملح وفلفل ثم مكعبات التفاح بدون قشر ونشوحهم ونضع مكعبات الكبدة تشويحه بسيطه وننزل عليها دبس الرمان ونقدمها مع شرايح التفاح
مديرمطبخ مجله سحر الحياة :مها محمد
إرسال تعليق