كرات الفراخ بصوص الموتزريلا مع اسباجتي بالصوص الاحمر
مقدم من: اسماء محمد
مدة التحضير. 15دقيقه
مدة الطهي. 30دقيقه
المقادير
نصف كيلو صدور فراخ مخليه
بصله مبشوره
بيضه
معلقه صغيره من (ملح. فلفل بودره.توم بودره.بصل بودره. كاري. جنزبيل بودره)
نصف كوب بقسماط مطحون
نصف كيلو اسباجتي مسلوق
طريقة التحضير
نفرم الفراخ مع البصل والتوابل والبقسماط والبيضه بالكبه جيدا حتي تصبح ناعمه جدا نبتدي نكورها ونحمرهافي طاسه بمعلقة زيت علي معلقه زبده.
مقادير الصوص الاحمر
كوب عصير طماطم
معلقتين صلصه
معلقه صغيره من (ملح. فلفل.زعتربودره.توم وبصل بودره.بابريكا)
بصله مفرومه
طريقة الصوص
نشوح البصل بنفس طاسة تحمير كرات الفراخ حتي يصفر لونه ثم ننزل بعصير الطماطم والصلصه والتوابل ونتركها لحين النضج ثم ناخذ منها معلقتين ونضعهم في صينيه وفوقهم الكرات وفوق الكرات معلقة صلصه ورشة جبنه موتزريلا وتغطي بفويل وتوضع بالفرن حوالي تلت ساعه. باقي الصوص الحمر يوضع فيه اسباجتي المسلوقه وتقلب جيدا وتقدم فوقها كرات الفراخ. لذيذه جدا.
مدة التحضير. 15دقيقه
مدة الطهي. 30دقيقه
المقادير
نصف كيلو صدور فراخ مخليه
بصله مبشوره
بيضه
معلقه صغيره من (ملح. فلفل بودره.توم بودره.بصل بودره. كاري. جنزبيل بودره)
نصف كوب بقسماط مطحون
نصف كيلو اسباجتي مسلوق
طريقة التحضير
نفرم الفراخ مع البصل والتوابل والبقسماط والبيضه بالكبه جيدا حتي تصبح ناعمه جدا نبتدي نكورها ونحمرهافي طاسه بمعلقة زيت علي معلقه زبده.
مقادير الصوص الاحمر
كوب عصير طماطم
معلقتين صلصه
معلقه صغيره من (ملح. فلفل.زعتربودره.توم وبصل بودره.بابريكا)
بصله مفرومه
طريقة الصوص
نشوح البصل بنفس طاسة تحمير كرات الفراخ حتي يصفر لونه ثم ننزل بعصير الطماطم والصلصه والتوابل ونتركها لحين النضج ثم ناخذ منها معلقتين ونضعهم في صينيه وفوقهم الكرات وفوق الكرات معلقة صلصه ورشة جبنه موتزريلا وتغطي بفويل وتوضع بالفرن حوالي تلت ساعه. باقي الصوص الحمر يوضع فيه اسباجتي المسلوقه وتقلب جيدا وتقدم فوقها كرات الفراخ. لذيذه جدا.
إرسال تعليق