البيف استرجانوف من المطبخ الروسي
مقدم من مطبخ الشيف محمد الضوى
مده التحضير 10 دقائق
مده الطهى 20دقيقه
المكونات
كيلو لحم بقر مقطع جوليان
بصل وفلفل ألوان
و 4 فصوص توم جوليان
المشروم جوليان
ملعقه كريمه
100 جرام زبده
ملعقه دقيق زره ملح
فلفل اسود
ملعقه بقدونس مفروم
2 ملعقه زيت
الطريقه
نضع الزيت مع الزبده على النار حتى يسخن جيدا
ونضيف اللحم .صدمه.
نضيف التوم ونقلبه مع اللحم لمده دقيقتين
نضيف البصل والفلفل والمشروم
نضيف قليل من الماء مع ملعقه الدقيق
نضيف الكريمه والبقدونس الناعم
نضيف الملح والفلفل الأسود
مع متابعه الطهى
اضافه البنجر أو الخيار المخلل حسب الرغبه
يقدم مع الأرز الأبيض وبالهنا والشفاء
إرسال تعليق