جاتوه شاتوة بالزبادي والمشمش
مدة الطهي :نص ساعة
مدة التحضير :ربع ساعة
مقدمة من الشيف :شيماء عبدالله


المكونات 
كوب زيت
كوب زبادي او علبتين زبادي بلدي
نص كوب مائ ساخن
كوب سكر
عبوبتين جيلي مشمش
2بيضة
كوب ونص دقيق
باكو بودر
فانليا
رشة ملح
الطريقة
تخلط مكونات في الخلاط الزيت والزبادي والسكر والجيلي والمية وناخد منة كوب نضعة في التلاجة ثم نضع البيض والدقيق والفانليا والبودر يدخل فرن سخن لمدة نص ساعة او حسب ماتستوي علي درجة حرارة 180 ولما تبرد وتهدي نضع كوب الصوص عليه ويزين بالفورمسيل والكريز

إرسال تعليق

 
Top