مقدم من الشيف/ رضا مأمون
مدة التحضير: 20 دقيقة
مدة الطهي: 20دقيقه
المكونات
1/2كيلو قرع اصفر
حبتين سبانخ منظف ومفروم
1/4كاس حمص مجروش مسلوق
100جرام صنوبر
ملح وفلفل
الطريقة
يقشر القرع ويقطع مكعبات مع رشه ملح وفلفل وملعقه زيت زيتون ندخله الفرن في بايركس مغطي بالفويل حتي النضج يخلط بيفرم في الكبه مع كاس برغل اسمر منقوع ربع ساعه في الماء ومصفي نفرم البرغل مع القرع مع بصله وفص ثوم في المفرمه نحضر الحشوه عباره عن بصله مفرومه مع ثومه والسبانخ ونضيف الحمص المجروش في صنيه فرن بايركس نضع طبقه كبه نفردها بالصنيه ثم الحشو والصنوبر ثم الطبقه الاخري من القرع ويزين بالصنوبر وتدخل الفرن 20دقيقه
إرسال تعليق