طريقة عمل الميني باتيه 
المكونات
4 كوب دقيق وربع منخول جيدا فنجان زيت 2معلقه كبيره لبن بودره 2علبه زبادى 3معالق كبيره سكر ناعم صفار بيضه ربع ملعقه بيكنج بودر ملعقة صغيرة خميره فوريه ماء دافى للعجن زبده سايحه للدهن بين الطبقات 

الطريقه
نضع المقادير الجافه مع بعضها ونخلطهم (سكر -ملح-بيكنج بودر-لبن بورد-خميره)
ثم نضيف المقادير السايله الطبخ: نبتدى نعجنها كويس بحيث انها تكون العجينه لينه وملساء معاكى
ثم تترك لتخمر حوالى ساعه وربع
ثم تقسم العجينه لكور صغيره وتترك لترتاح حوالى عشر دقايق ونشكلها وبعد ما تستوي افتحيها واحشيها مايونيز او جبنه قابله للدهن وسوسيس او تونه

Pastry
Ingredients
4 cups sifted flour and a quarter of a good cup oil 2 large hanging milk powder 2 cans yogurt 3 large spoons sugar soft egg yolk quarter teaspoon baking powder teaspoon yeast water Faure Dave puddle of butter Saaha of fat between the layers

Way
Keep dry ingredients together and Nkhalthm (Sugar -mlh baking-powder-milk-yeast Board)
Then add the amounts Alsaylh Cooking: Neptdy Njnha choise dough so that it is smooth and Linh Ma'aaky
Then left to ferment for about an hour and a quarter
Then divide the dough small Core and leave to rest about ten Dqaig and we are sharing and after what Avthiaa flush and fill with mayonnaise or fat Cheese and sausage or Tuna

إرسال تعليق

 
Top