كورات البطاطس
بالصوص الابيض
المكونات
بطاطس مهروسه
ملح فلفل
بقسماط
2 كوب لبن خالي الدسم
3 ملاعق دقيق او نشا
موتزاريلا مكعبات
الطريقه
تهرس البطاطس بعد السلق ويوضع عليها البقسماك والملح والفلفل وتقطع الموتزاريلا وتحشي البطاطس وتشكل علي هيئه كور وترص في الصنيه ويحضر البشامل بالطريقه الصحيه يذاب الدقيق او الشا مع اللبن علي البارد ويرفع علي النار حتي يغلظ القوام ويبهر ويوشع علي وجه كورات البطاطس ويزين بالموتزاريلا المبشوره ويدخل الفرن حتي ياخد اللون الذهبي وتقدم مع ارز بالباربيكيو
إرسال تعليق