طريقة عمل بطاطس شيبسي صحيه


الطريقه
١- قطعي البطاطس شرائح رفيعة بالمبشرة، و
اشطفيها بميه ساقعة، ونشفيها، و حطيها فى 
وعاء.
٢- اخلطي بهارات البطاطس و قشر الليمون 
المبشور و الملح و الزيت مع بعض كويس
٣- قلبي الخليط على شرائح البطاطس
٤- سخني الفرن على ٣٣٠ درجة رصي في صنيه البطاطس، كل قطعة 
لوحدها و اشويهم من ١٠ ل١٣ دقيقة.
٥- قلبي البطاطس كل شوية لحد ما تستوي و 
تقرمش.
٦- قدميها على طول بعد ما ترشي عليها شوية 
ملح و بالهنا 

إرسال تعليق

:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
انقر لرؤية رمز الإبتسامة!
لإدراج التعبيرات يجب إضاف مسافة واحدة على الأقل :d.

 
Top