طريقة عمل بطاطس شيبسي صحيه
الطريقه
١- قطعي البطاطس شرائح رفيعة بالمبشرة، و
اشطفيها بميه ساقعة، ونشفيها، و حطيها فى
وعاء.
٢- اخلطي بهارات البطاطس و قشر الليمون
المبشور و الملح و الزيت مع بعض كويس
٣- قلبي الخليط على شرائح البطاطس
٤- سخني الفرن على ٣٣٠ درجة رصي في صنيه البطاطس، كل قطعة
لوحدها و اشويهم من ١٠ ل١٣ دقيقة.
٥- قلبي البطاطس كل شوية لحد ما تستوي و
تقرمش.
٦- قدميها على طول بعد ما ترشي عليها شوية
ملح و بالهنا
إرسال تعليق