طريقة عمل السلاد روس

المكونات
2 بطاطس مقطعه مكعبات
بسله مكعبات
جزر مكعبات
3 ملاعق كبار مايونيز لايت
ملعقة طعام لبن خالي الدسم
ملعقة صغيره زيت زيتون
ربع ملعقة ثوم مفروم
ربع ملعقة خل ابيض وعصرة ليمون
الطريقه
تسلق البسله مع الجزر وقليل من الملح ثم تضاف البطاطس المكعبات لتكمل السلق ثم تصفي ويحضر الصوص نضع في ايناء المايونيز والثوم والخل والليمون وملعق اللبن ورشة زيت الزيتون والخل ويقلب الخليط جيدا ثم توضع الخضراوات وتقلب وتقدم بالهنا
The ingredients
2 potatoes diced
Basket cubes
Cubes Islands
3 tablespoons mayonnaise senior Lite
Tablespoons skim milk
Teaspoon olive oil
Quarter teaspoon minced garlic
Quarter teaspoon white vinegar and squeeze lemon
Way

Climbing peas with carrots and a pinch of salt, then add the potato cubes to complement chard then drain and attend sauce Keep in Aaina mayonnaise, garlic, vinegar, lemon, Mlak milk Workshop olive oil and vinegar and stir the mixture well and then placed vegetables and volatility and provide felicitously

إرسال تعليق

 
Top