سمان محشي بالارز
المكونات
2 كوب ارز-كبد وقوانص مقطعه-بصله كبيره-ملح فلفل قرفه حبهان جنزبيل جوز الطيب ورق لورا كركم قرنفل دبس رمان
الطريقه
ينقع السمان في الملح والخل والماء لمده نصف ساعه ثم يشطف ويتبل بالحبهان والملح والفلفل من الدتخل والخارج ثم نقوم بتجهيز الازر تحمر بصله كبيره في الزيت ثم نضع عليها الكبد والقوانص المقطعه والمسلوقه وتوضع جميع التوابل والارز المغسول ويوضع كوب ونصف شوربه او ماء ويترك لينضج ثم تحشي وحدات السمان كالحمام تحضر حله بها كميه من المياه وبها بصله وطماطم وجزر وحبهان وملح وفلفل وجوز الطيب ويوضع السمان فيها علي نار هادئه حتي النضج ثم يخرج يوضع عليه من دبس الرمان ويدخل الفرن حتي يأخد اللون المطلوب ويقدم بالهنا   
Quail stuffed with rice
Ingredients
2 cups rice-liver and Qguans in cross-large onion salt-pepper cinnamon Hbhan ginger nutmeg Laura Curcuma pink pomegranate molasses paper
Way
Soak quail in salt and vinegar and water for half an hour then rinse and season Balhbhan, salt and pepper of Aldtkhal and abroad then we processed rice blush large onion in the oil and then put them liver and gizzard chopped and boiled and put all the spices and rice washed and placed a cup and a half soup or water and leave to simmer and then packed units quail, doves attend dissolved by the amount of water and the onion, tomatoes, carrots and Hbhan, salt, pepper and nutmeg and placed where the quail on the backburner until maturity and then put him out of the pomegranate molasses and enters the oven until desired color Eachd offers felicitously

إرسال تعليق

 
Top