كيك الزبادي والكراميل

المكونات 
بسكوت مطحون مكسرات مطحونه 2 كيس جيلي كوب ماء مغلي 2 علبة ذبادي 2 كيس كريم شانتيه علبة كريم كراميل مع 2كوب لبن ملعقه زبده

الطريقه 
يوضع في القاعدة البسكوت المطحون بالزبد والمكسرات ثم الطبق االثانيه وهي نقوم باذابة 2 كيس جيلى مشمش مع كوب ماء مغلي ثم نضع 2 كوب زبادى ونخلطهم جيدا واخيرا يتم تجهيز الكريم شانتيه ونضعه على خليط الجيلى والزبادى ثم نضع علي الوجه الكريم كراميل المذاب في كوبين من اللبن ويوضع في التلاجة لمدة 3 ساعات
Cake yogurt and caramel
Ingredients
Scott grinded nuts, crushed 2 bag jelly cup boiling water 2 Zbadi 2 cream bag Shanti tray cream caramel tray with cup milk 2 tablespoon butter

Way
Placed at the base biscuits ground butter and nuts and then the dish Aalthanih which we dissolving 2 jelly bag apricot with a cup of boiling water and then put 2 cups yogurt and Nkhalthm well and is finally decent processing Shanti and put the mixture jelly, yogurt and then put on the face decent caramel dissolved in two cups of milk and put in Altlajh for 3 hours

إرسال تعليق

 
Top